Γεωργίου: "Θα τα βρείτε ξανά μετεκλογικά με το Δήμαρχο" Πρωτοπαππά: "Μακριά από μένα αυτά"

Το ζήτημα των εργαζομένων του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου δύο μήνες, συζητήθηκε ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου.

 

Όπως ήταν φυσικό, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κατέθεσαν την άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα. Μεταξύ αυτών και η Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει πρόταση για να βρεθεί οριστική λύση.

 

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας της, ο δημοτικός σύμβουλος του Παύλου Παύλου, Μπάμπης Γεωργίου, προκάλεσε τη Μαρία Πρωτοπαππά να καταθέσει άμεσα την πρότασή της ώστε να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν ταχύτερα. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "Ο Κλεισθένης, επιτάσσει συνεργασίες. Εϊναι καιρός κυρία Πρωτοπαππά, να κάνετε πράξη τα όσα λέγατε πριν λίγο καιρό, τότε που συμφωνούσατε με το νέο Νόμο για την τοπική Αυτοδιοίκηση. Να πείτε την πρότασή σας στον κύριο Δήμαρχο για να δώσουμε λύση στους ανθρώπους. Και κάντε το προεκλογικά. Μετεκλογικά ούτως ή άλλως θα τα βρείτε και το λέω για να το γράψουν και οι κάμερες. Μετεκλογικά, θα τα βρείτε μεταξύ σας και πάλι".

 

Από την πλευρά της, η Μαρία Πρωτοπαππά, δήλωσε ότι "Η πόλη έχει δήμαρχο. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω θεσμικό ρόλο. Αν όμως θέλει ο κύριος Δήμαρχος να βοηθήσω, είμαι διατεθειμένη να μιλήσω για αυτό το θέμα και μόνο με τον κύριο Γκιώνη. Και αύριο κιόλας".

 

Στη συνέχεια, ο γραμματέας του Δημοτικού ΣΥμβουλίου, Θανάσης Μουζάκης ζήτησε από τη Μαρία Πρωτοπαππά να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο κ. Γεωργίου προς το πρόσωπό της. Η Μαρία Πρωτοπαππά, έσπευσε να απαντήσει "Μακριά από εμένα αυτά".