Για δεύτερη νύχτα το Λιμενικό στην παραλία του Λουτρακίου

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν ελέγχους στα καταστήματα υπαίθριου εμπορίου της παραλίας του Λουτρακίου.

 

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους για τυχόν παραβάσεις των παραλιακών επιχειρήσεων, ενώ και πάλι δεν παρέλειψαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους στους μικροπωλητές που βρίσκονται στην πλατεία Κρήνης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκαν 6 παραβάσεις, ενώ οι έλεγχοι αναμένεται να ενταθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ξεκάθαρη προειδοποίηση του Γιώργου Ρουμελιώτη προς τους καταστηματάρχες της παραλίας του Λουτρακίου. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην τελευταία συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, ότι "από φέτος που μπορούμε, θα τηρηθεί η νομιμότητα. Η απόφαση του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Αν νομίζουν οι καταστηματάρχες ότι δεν θα εφαρμοστούν οι Νόμοι πλανώνται πλάνην οικτράν".

 

Θυμηθείτε τη δήλωσή του από το video του loutraki365.gr: