Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες - Ολυμπιακός: Σήμερα Πέμπτη (25/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Πετρούσεβ

EuroLeague: Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες στα πρώτα παιχνίδια των playoffs

 

Ρεκόρ έσπασαν οι Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ που έκαναν το break στις έδρες των αντιπάλων τους στα πρώτες τους αναμετρήσεις στα playoffs, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της EuroLeaue.

 

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό επί της Μπαρτσελόνα και "έσπασε" την έδρα των Καταλανών στο GAME 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague. Κάτι αντίστοιχο πραγματοποίησαν και οι Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ με τις νίκες τους σε Πριγκιπάτο και ΟΑΚΑ.

 

Τα τρία (3) break στα πρώτα παιχνίδια των αναμετρήσεων είναι αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού συμβαίνει για πρώτη φορά από τη σύσταση των playoffs, από το 2005.

 

 

Ολυμπιακός: Σήμερα Πέμπτη (25/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Πετρούσεβ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο

Ολυμπιακός: Το πρωί της Πέμπτης (25/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Πετρούσεβ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο

 

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ τραυματίστηκε στο γόνατο, αφού προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ σε προσπάθειά του να σκοράρει και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη (25/4) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο.

 

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ έφυγε λαβωμένος από το παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα, μετά από άσχημη προσγείωσή του στο παρκέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, στην οποία οι Πειραιώτες "έσπασαν" την έδρα των Ισπανών και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs.

 

Ο Πετρούσεβ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη (25/4) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο, που αποκόμισε σε μια - κατά τα άλλα - σπουδαία βραδιά για τους ερυθρόλευκους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ