Γιάννης Καραπανάγος "Αδιαφορεί για το θέμα των ναρκωτικών στο Λουτράκι η Δημοτική Αρχή"

Στο γεγονός της πραγματοποίησης ημερίδας στο Κρανίδι Αργολίδος με θέμα τα ναρκωτικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καραπανάγος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί, τόνισε ότι αρκετοί δημότες τον ρωτούν σχετικά με τους λόγους που δεν διοργανώθηκε μια αντίστοιχη ημερίδα στην πόλη του Λουτρακίου και αποκάλυψε ότι το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης, στο οποίο συμμετέχει απέστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, στην οποία δεν απάντησε ποτέ.

 

"Επειδή με ρωτούν οι συνδημότες, "γιατί πήγατε κύριε Καραπανάγο στο Κρανίδι με το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης και δεν κάνατε μία ημερίδα στο Λουτράκι", θέλω να τους ενημερώσω ότι το Ινστιτούτο δέχεται προσκλήσεις αλλά έκανε και μία εξαίρεση. Έστειλε επιστολή στις 9 Μαΐου στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη προκειμένου να πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Λουτράκι στις 3 Ιουνίου. Δεν πήραμε απάντηση ποτέ. Δεν ενδιαφέρεται μάλλον η Δημοτική Αρχή για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα", ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.

 

Δείτε το video: