Γιάννης Λογοθέτης: Ευχαριστώ όσους με τίμησαν - Θα είμαι παρών συνεχίζοντας τους αγώνες

Με ανάρτηση στην σελίδα του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Λογοθέτης, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, απευθύνεται στις συνδημότισσες και τους συνδημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. Ο Γιάννης Λογοθέτης παρά τους 364 σταυρούς προτίμησης που έλαβε δεν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Αυτό όμως, όπως γράφει, δεν τον αποθαρρύνει αλλά αντίθετα τον "υποχρεώνει" να είναι παρών στους αγώνες.

 

 

Γράφει ο Γιάννης Λογοθέτης στην ανάρτησή του:

 

 

Ξεκινώντας να γράψω αυτές τις γραμμές αισθάνομαι την ανάγκη πρώτα από όλα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και με κατέταξαν στις υψηλότερες θέσεις του συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά».

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

στον καθένα και στην καθεμία σας ξεχωριστά!

Ειδικά αν προσθέσω και τις δυο παραμέτρους που ήταν η τρίτη θέση του συνδυασμού με ποσοστό 16,08% και ο περιορισμένος χρόνος προεκλογικού αγώνα που είχα στην διάθεση μου καθιστά αυτή την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη, 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Παρόλο την υψηλή θέση που κατέλαβα στον συνδυασμό ελέω της απλής αναλογικής και λόγο ότι ο αμέσως επόμενος συνδυασμός από εμάς, του κ. Καραπανάγου που συγκέντρωσε ποσοστό 9,95% και όχι 10% που απαιτείται για την ποσόστωση έδρας στους Αγ. Θεοδώρους, η έδρα αυτή πηγαίνει από τον δικό μας συνδυασμό και εκλέγουμε 2 συμβούλους στους Αγ. Θεοδώρους. 

Συνεπώς λόγω αυτής της καραμπόλας του νόμου δεν μου επιτρέπεται να είμαι μέλος του δημοτικού συμβούλιου από τον Σεπτέμβρη του 2019, αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μου αλλάζει ούτε την ικανοποίηση που νιώθω για το ατομικό αποτέλεσμα αλλά ούτε και την διάθεση μου για προσφορά στους συνδημότες μου.

Εκ του αποτελέσματος δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι ΠΑΡΩΝ και θα είμαι ΠΑΡΩΝ.

θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους καλούς μου φίλους και τις φίλες που πίστεψαν και αγωνιστήκαν για μένα, όπως επίσης και τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες από το καζίνο που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, σε αυτούς δεν χρειάζεται να δηλώσω ότι θα είμαι παρών, αυτό είναι αυτονόητο και συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια. 

Εύχομαι ο θεός να μας δίνει υγεία και φώτιση για να μπορούμε να ενεργούμε προς όφελος και μόνο, των πολλών.

Τελειώνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες συνυποψήφιους μου της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» και να τους ευχηθώ να έχουν μια γόνιμη θητεία και να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..