Γιατί απουσίαζε η «Δύναμη Εξέλιξης» απ΄το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου;

Απουσίαζε ο επικεφαλής της παράταξης κ.Καλλίρης Πελοπίδας απ΄την χθεσινή (9/9/2019) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων. Ο λόγος είναι η προγραμματισμένη  εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: «Η Πρόκληση της Ανάπτυξης: Η Απλούστευση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος για την Προσέλκυση Επενδύσεων στο Πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών», που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ..

 

 

Απ΄τα έδρανα του Δ.Σ. απουσίαζαν όμως όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΕΞΗΣ» και ο λόγος είναι ο εξής:

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

 

 

Κόρινθος, 09/09/2019

 

 

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων (9/9/19), με θέμα την Εκλογή μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, και τον ορισμό Επιτροπών, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ δεν προτείνει/θέτει ως υποψήφιο-α αιρετό μέλος της παράταξης ή στέλεχός της.

 

 

Δεδομένων των προβλέψεων του Νόμου για τη συγκρότηση και τη διαδικασία συγκρότησης των εν λόγω οργάνων, όπως και δεδομένων των αριθμητικών συσχετισμών στην εκπροσώπηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης εντός του Δ.Σ., η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ δεν επιθυμεί να συμπράξει εκλογικά επί των σχετικών διαδικασιών με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προς αυτό και μόνο το σκοπό, ήτοι την εκλογή μελών της και αντιστρόφως.

 

 

Με τη συμμετοχή και εκπροσώπησή μας στα υπόλοιπα όργανα Διοίκησης, με απόλυτο σεβασμό στη βούληση των πολιτών του Δήμου μας και με αίσθημα καθήκοντος, θα υπηρετήσουμε τον τόπο μας όπως πολιτευτήκαμε: με γνησιότητα, ακεραιότητα και μακριά από αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.

 

 

Η παρούσα δήλωση κατατίθεται στα πρακτικά της συνεδρίασης του Δ.Σ..»

 

sfedona.gr

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.