Γιατί πήγε στην Ιταλία αποστολή από το Λουτράκι με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη;

Αποστολή από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων , με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργος Γκιώνη, μετέβη στην Ιταλία για να παραλάβει την σημαία των αγώνων CSIT και να φέρει τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 στον Δήμο .

 

Την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος, κ. Νίκος Κερασοβίτης και όλη η ομάδα του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας που θα διοργανώσει τους αγώνες, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο FB ο κ. Γκιώνης, ο οποίος ακόμη αναφέρει πως: “Στους φετινούς αγώνες οι συμμετοχές άγγιξαν τις 5.000, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, των εθελοντών και του προσωπικού. Οι Αγώνες αυτοί θα μείνουν αξέχαστοι για πολλούς λόγους, γεγονός που φάνηκε από την τελετή έναρξης με 3.500 άτομα στην Piazza Garibaldi και με παρέλαση 44 χωρών από όλο τον κόσμο.

 

Οι συμμετέχοντες σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού αγωνίστηκαν σε πλήθος αθλημάτων και κατανεμήθηκαν σε 7 πόλεις και σε 47 αθλητικές εγκαταστάσεις. Πέραν όμως των αγωνισμάτων CSIT, πραγματοποιήθηκαν κι αλλά εντυπωσιακά, όπως θαλάσσιο μπάσκετ, ελληνο-ρωμαϊκή πάλη, χορευτικά αθλήματα. Οι παραστάσεις χορού άφησαν το κοινό εντυπωσιασμένο!

 

Αυτό το κορυφαίο πολυαθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσουμε στο Δήμο μας το 2025 μαζί με χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο που θα έρθουν για να αγωνιστούν. Ανυπομονούμε!”

 

https://hmerisiakorinthou.gr