Γιώργος Δέδες: "Δεν θα με οδηγήσετε σε παραίτηση"

Την έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα της Τουριστικής, κατήγγειλε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Δέδες. Το μέλος του Δ.Σ. της Τουριστικής που εκπροσωπεί το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου, απέδωσε στην έλλειψη ενημέρωσης όλες τις παρεξηγήσεις που λαμβάνουν χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ξεκαθάρισε ότι "θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου στην Τουριστική και πιστεύω ότι δεν θα με οδηγήσετε σε παραίτηση"...

 

Αναλυτικά:

 

Το οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, είναι απόρροια του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την ημέρα που έχουμε αναλάβει καθήκοντα στην Τουριστική Α.Ε. Μετά από μια μεγάλη περίοδο στο σκοτάδι και μετά από μια δική μου έκρηξη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, πήραμε απόφαση να κάνουμε ένα Δ.Σ. που σε αυτό θα ορίζαμε τη Γενική Συνέλευση. Έχει δίκιο η κ. Πρωτοπαππά που ζητάει να συζητηθεί το θέμα που έφεραν οι 9 δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα.

 

Γιατί αν είχε ακολουθηθεί η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και δεν είχαν αποχωρήσει ο κύριος Καραπανάγος και ο κύριος Βασιλείου, κατά τη δική μου γνώμη χωρίς λόγο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια απόφαση και να κάναμε Γενική Συνέλευση. Αυτό είναι που δημιουργήσατε όλοι εσείς. Οι μεν δεν ενημερώνετε τόσο καιρό και οι δε που φύγατε και δεν ορίσαμε ποτέ τη Γενική Συνέλευση.

 

Και να ξεκαθαρίσω κάτι: Εγώ εκεί μέσα (σ.σ. στο Δ.Σ. της Τουριστικής) εκπροσωπώ την παράταξή μου και τον εαυτό μου. Κανέναν άλλο. Θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, θα φωνάζω όσο μπορώ να φωνάζω και θα κάνω αυτό που πιστεύω εγώ σωστό μέχρι εκεί που αντέχω. Και πιστεύω ότι δεν θα με οδηγήσετε στην πρώτη παραίτησή μου από οπουδήποτε έχω ασχοληθεί.