Γιώργος Δέδες: Έργα πάνω από 45 εκατομμύρια ευρώ στο Λουτράκι επί ΣΥΡΙΖΑ

Στο Δημαρχείο του Λουτρακίου συναντήθηκαν σήμερα (30/3) το πρωί, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» για την Πελοπόννησο και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας Γιώργος Δέδες με τον Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη.

 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και η εξέλιξη των έργων στην περιοχή.

 

 

Ο Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε τον Γιώργο Δέδε για τη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και αναφέρθηκε στην συμβολή του στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για έργα ύψους 45 εκ. ευρώ που εκτελούνται ακόμα και σήμερα στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Έργα όπως ο Προαστιακός, η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων στους Καταρράκτες, η υλοποίηση της πρώτης μελέτης των αντιπλημμυρικών έργων για τις ζημιές από τον Ζορμπά κ.ά. 

 

Με τη σειρά του ο Γιώργος Δέδες ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια αλλά και για το κλίμα συνεργασίας που έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια. Ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε στον κρίσιμο ρόλο που παίζει η αυτοδιοίκηση και στο πόσο επιβεβλημένη είναι η συνεργασία με όλους τους Δημάρχους.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Λουτράκι και στα έργα που άφησαν ένα έμπρακτο αποτύπωμα στην περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα έργα ανήκουν στους πολίτες. Ούτε στα κόμματα, ούτε στις παρατάξεις, ούτε στον Γενικό Γραμματέα, ούτε στον Δήμαρχο. Και όλοι κρίνονται ανάλογα με την επιμέλεια που προετοιμάζονται και την ταχύτητα με την οποία κατασκευάζονται και αποδίδονται...

 

Δείτε το video με τις δηλώσεις: