Γιώργος Δέδες: "Προαστιακός - Η ταλαιπωρία συνεχίζεται"

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας, Γιώργος Δέδες, με μια αιχμηρή ανάρτηση του στο facebook, καταδεικνύει την αποτυχία του "επιτελικού" κράτους και στον τομέα των μεταφορών και επισημαίνει την εικόνα εγκατάλειψης του δικτύου που αποτελεί κίνδυνο τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους επιβάτες.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Δέδε:

 

"Με αφορμή το δυστύχημα των Τεμπών αναδεικνύεται καθημερινά η αποτυχία του “επιτελικού” Κράτους. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά την πληρώνουν οι συμπολίτες μας στην Κορινθία, καθώς το δρομολόγιο του προαστιακού Αθήνα-Κόρινθος-Κιάτο-Αίγιο δεν πραγματοποιείται.

 

Όπως αναφέρουν οι ενώσεις των εργαζομένων, ο μη επαρκής φωτισμός, η έλλειψη πυρασφάλειας και η μη δυνατότητα επικοινωνίας μέσα στις σήραγγες συνιστούν μια εικόνα εγκατάλειψης και αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους επιβάτες.

 

Είναι προφανές ότι το σκηνικό σήψης που αποκαλύπτεται ρίχνει περισσότερο φως στις πραγματικές ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται, η ανασφάλεια αυξάνεται και η εύρυθμη λειτουργία της χώρας βρίσκεται στο κενό.

 

Οι ασφαλείς μεταφορές και η συντήρηση των υποδομών είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη. Η υπονόμευση των δημόσιων υποδομών είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω αλλότριων συμφερόντων καθιστά πλέον αναγκαίο το αίτημα της πολιτικής αλλαγής.

 

Η επικείμενη κατάρρευση της κυβέρνησης να μη συμπαρασύρει και την κατάρρευση της χώρας.

 

Περνάμε μπροστά".