Γιώργος Γκιώνης: "Δωρεάν διέλευση των διοδίων για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, στο γραφείο του, αναφορικά με τις εξελίξεις μετά την κατεδάφιση της γέφυρας κοντά στον Ισθμό και τα προβλήματα που προέκυψαν...

 

Τα σημαντικότερα σημεία της Συνέντευξης Τύπου:

 

Για την πρόσβαση των μαθητών του Καλαμακίου στο σχολείο τους: "Την επόμενη ημέρα του ατυχήματος, επικοινώνησα με τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ, κ. Μάρκελλο για να βρούμε λύση. Τα παιδιά, αύριο το πρωί θα μεταφερθούν με ΚΤΕΛ στο σχολείο τους.

 

Για τα διόδια: Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου, θα διέρχονται από τα διόδια των Αγίων Θεοδώρων δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα έγγραφο Α4, το οποίο από αύριο Τρίτη 11/6 θα υπάρχει στο διαδίκτυο, θα το εκτυπώσουν και στη συνέχεια θα μπορούν να το επιδεικνύουν στους υπαλλήλους των διοδίων".

 

Για τη βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων: "Από το αρμόδιο Υπουργείο, μου είπαν σήμερα το πρωί ότι θα είναι έτοιμη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πιστεύω ότι τόσο ο Υπουργός όσο και η ΑΕΔΙΚ, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τελειώσει αυτή η εργολαβία το συντομότερο δυνατό και να επανατοποθετηθούν οι βυθιζόμενες γέφυρες".

 

Για το δρόμο Σχίνου - Αλεποχωρίου: "Είναι ένα θέμα που το έχω θίξει επανειλημμένως από το 2007  και την πρώτη μου θητεία. Από τότε αγωνίζομαι αυτός ο δρόμος να φτιαχτεί. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια να αποφασίσουν για το δρόμο αυτό. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Είναι ένας δρόμος που σε παρόμοιες περιστάσεις, μπορεί να διευκολύνει τον κόσμο και να μην κόβεται η Ελλάδα στα δύο".