Γιώργος Γκιώνης "Ναι, να κάνουμε Ανώνυμη Εταιρία αλλά με άλλον επενδυτή"

Ξεκάθαρος όσον αφορά θέση του για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρία αλλά μόνο αν υπάρξει νέος επενδυτής, ήταν ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26 Μαρτίου.

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Βασική για εμάς προϋπόθεση είναι να έρθει ένας νέος επενδυτής για να υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρία".

 

¨Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα νέο καταστατικό που να λέει ότι σε 17 χρόνια θα πάρει ο Δήμος το 50% της επιχείρησης, όπως άλλωστε συμβαίνει και τώρα. Αν θα γίνουν αυτά, θα γίνουν με ιδιωτικά συμφωνητικά. Και γι αυτό βασική προϋπόθεση για μένα, είναι να υπάρξει ένας νέος επενδυτής που να μπορέσουμε να συζητήσουμε για πόσα χρόνια θα το κάνουμε, με τι μετοχικό κεφάλαιο θα το κάνουμε, με τι ποσοστό θα συμμετέχει ο καθένας...¨

 

"Όταν ένας κύριος όρος του Κοινοπρακτικού που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, το Minimum garantee, αμφισβητείται από την μία πλευρά, ποιό ιδιωτικό συμφωνητικό θα υπογράψουμε που να μας διασφαλίζει;"

 

"Αυτή τη στιγμή, χρωστάμε. Και χρωστάμε και εμείς. Τρέχανε τον κύριο Λογοθέτη και εμένα, πριν 8 μήνες στα αυτόφωρα. Είχαμε καμία ευθύνη εμείς και μας τρέχανε στα αυτόφωρα;"

 

"Μας βάζουν το μαχαίρι στον κρόταφο σήμερα και μας λένε ότι είναι θετική η εταιρία μέχρι τις 31 Μαρτίου και ότι μετά, χάνουμε το πλοίο".

 

Δείτε το video: