Γιώργος Γκιώνης: Ο κ. Βλάχος επιδιώκει να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών

Απάντηση στον Γιώργο Βλάχο δίνει με ανακοίνωση του ο Γιώργος Γκιώνης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "...ο κ. Βλάχος επιδιώκει να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών".

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών" τηρεί στάση αναμονής και επιφυλάσσεται μετά το πέρας των εκλογών να απαντήσει στις καταγγελίες του Γιώργου Βλάχου εκεί που ο νόμος ορίζει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση  του Γιώργου Γκιώνη:

 

 

Πέντε μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Βλάχος επιδιώκει να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του το κοινό αίσθημα, αλλά κυρίως την απρόσκοπτη διαδικασία των εκλογών, που πρέπει να εξελίσσεται πέρα και μακριά από προσωπικές αντεγκλήσεις.

 

Μετά το πέρας των εκλογών, να είναι βέβαιος, πως είμαι στην διάθεσή του να εξετάσουμε οτιδήποτε δημοσίευσε για το πρόσωπο μου και το οποίο αφορά στις καταγγελίες που ο ίδιος ανέφερε.

 

Οφείλει να γνωρίζει, ότι αυτού  του είδους οι πρακτικές, θα απαντηθούν αποκλειστικά εκεί που ορίζει ο νόμος, εκεί που διαφυλάσσεται η προσωπικότητα κάθε πολίτη, χωρίς να γίνεται βορά στις σελίδες του ηλεκτρονικού τύπου.

 

 

Γεώργιος Γκιώνης

Επικεφαλής Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών

Υποψήφιος ΔήμαρχοςTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
1 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.