Γιώργος Γκιώνης: "Σας καλώ να γεμίσουμε την κάλπη. Να γράψουμε μαζί τη δική μας ιστορία"

Μήνυμα κόντρα στον εφησυχασμό έστειλε ο Γιώργος Γκιώνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο εκλογικό του κέντρο στο Λουτράκι, καλώντας τους πολίτες να βρεθούν στις κάλπες την Κυριακή. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ζήτησε τη μέγιστη κινητοποίηση των ψηφοφόρων, ενώ έκρουσε καμπανάκι σχετικά με τις παγίδες, όπως τις χαρακτήρισε, που μπορούν να προκύψουν την επόμενη ημέρα...

 

"Παρά τις δυσκολίες και τις κρίσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, ανοίξαμε τον δρόμο, χτίσαμε πάνω σε γερά θεμέλια και φτιάξαμε το σπίτι μας: έναν Δήμο σύγχρονο, που μπορεί να κοιτά το μέλλον, με σιγουριά και αισιοδοξία. Και αυτόν τον αγώνα, τον δώσαμε μαζί! Δεν είπα ποτέ ότι δεν κάναμε λάθη. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να διορθώσουμε τον στόχο μας. Αλλά να είστε σίγουροι πως ποτέ δεν τον χάσαμε. Συνεχίσαμε τον βηματισμό μας, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος, με θέληση και διαρκώς αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά, για το κοινό όραμά μας: Την προκοπή του Δήμου μας, κάθε γειτονιάς και κάθε γωνιάς αυτού του τόπου. Δρομολογήσαμε έργα υψηλών απαιτήσεων σε τεχνογνωσία και πόρους, με δυναμική ανάπτυξης, όπως η Ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου Λουτρακίου και η ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Προχωράμε στην εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για όλο τον Καλλικρατικό Δήμο. Με αυτό, θα συνεχιστεί σε επόμενο επίπεδο ο αρχικός σχεδιασμός, ώστε να οριοθετηθούν όλοι οι οικισμοί που στερούνται όριο, να τροποποιηθούν τα όρια των οικισμών ώστε αυτοί να μεγαλώσουν όπου κρίνεται απαραίτητο και να πολεοδομηθούν οι επεκτάσεις σχεδίου πόλης στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους που καθορίστηκαν από τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια. Έργα σημαντικά για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως η αντιπλημμυρική προστασία των ρεμάτων του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, των Αγίων Θεοδώρων και του Σχίνου", τόνισε ο Γιώργος Γκιώνης.

 

 

 

"Καταφέραμε πολλά! Και σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, δίνοντας στους δημότες μας, ένα ολοκληρωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα για να κάνουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερα. Έναν Δήμο που αναπτύσσεται δυναμικά, με ταχείς ρυθμούς, έναν Δήμο που έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια απέναντι στις φυσικές καταστροφές και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, έναν Δήμο που διασφαλίζει τους υδάτινους πόρους, έναν Δήμο με ικανές υποδομές που από τις 9 Οκτώβρη σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα στην καθαριότητα και το πράσινο, στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και σε αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Με πραγματικές δεσμεύσεις και πραγματικούς αριθμούς. Όλοι μαζί, να εργαστούμε σκληρά, για την πενταετία που θέλουμε, τον Δήμο που αξίζουμε. Ο πήχης είναι ψηλά, σας καλώ να τον ξεπεράσουμε", είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

 

 

 

"Σε λίγες ώρες τα φώτα αυτής της προεκλογικής περιόδου θα σβήσουν. Πάμε μαζί, ενωμένοι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή. Σας καλώ όλους να γεμίσουμε την κάλπη, να στείλουμε το μήνυμα της νίκης για το μέλλον του τόπου μας, με ασφάλεια, με βαθιά γνώση, με σοβαρότητα, με την ποιότητα που αξίζει στην βαριά ιστορία μας. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε. Δεν κατεβάζουμε τα μανίκια. Σας ζητάω την δύναμη για να συνεχίσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ μπροστά, για να χτίσουμε όλοι μαζί, έναν πιο  σύγχρονο Δήμο, που θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο μπροστά! Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας! Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε τη δική μας ιστορία", ανέφερε μέσα σε χειροκροτήματα και καπνογόνα από το συγκεντρωμένο πλήθος που με το μαζικό παρών που έδωσε, ανάγκασε την Αστυνομία να κλείσει για άλλη μια φορά την Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

 

 

 

 

 

Δείτε το video: