Γιώργος Γκιώνης: "Θα τα ξαναπούμε το 2028 κ. Πρωτοπαππά"

Ανέβηκαν για άλλη μια φορά οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με αφορμή το θέμα των δύο κυκλικών κόμβων στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου...

 

Ο Γιώργος Γκιώνης εξήγησε ότι οι κόμβοι είναι έργο της Περιφέρειας και ότι έχουν λάβει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από 4 Τεχνικές Υπηρεσίες και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, από την Τεχνική Υπηρεσία στην Κόρινθο, από Τεχνική Υπηρεσία στην Τρίπολη και από την Τεχνική Υπηρεσία στην Πάτρα. 

 

Από την πλευρά του, ο Κωστής Ζερβός ανέφερε ότι "και η ΡΙΚΟΜΕΞ είχε αδειοδοτήσεις αλλά έπεσε στο σεισμό του 1999 στην Αθήνα", με τον Γιώργο Γκιώνη να απαντά πως είστε νέος άνθρωπος με μυαλό και λέτε τέτοια πράγματα; Αφού έχει 4 αδειοδοτήσεις, τι θέλετε να κάνω; Να ξανακάνω έλεγχο; Είστε νέος άνθρωπος και έρχεστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με αυτή τη νοοτροπία; Όπως ήρθατε και προχθές και μου λέγατε να πάω να βριστώ με τον Ταγαρά για το αντιπλημμυρικό; Εσύ είσαι το μέλλον του τόπου; Eίναι ντροπή να τα λέτε αυτά, γι' αυτό πήρατε το ποσοστό που πήρατε στις εκλογες. Ήταν επιτυχία σας».

 

Στη συνέχεια παρενέβη η Μαρία Πρωτοπαππά, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον Κωστή Ζερβό «Είναι φοβερό να ακούς το Δήμαρχο που λέει για ένα νέο παιδί... Είναι τραγικό»

 

Για να απαντήσει και πάλι ο Γιώργος Γκιώνης «Είστε τραγική κυρία Πρωτοπαππά. Και η τραγικότητα φάνηκε και στις εκλογές! Και θα τα ξαναπούμε το 2028 που θα ξανακατέβετε. Τότε θα τα ξανασυζητήσουμε»!