Γιώργος Πιέτρης: "Να τελειώνουμε με τα ψέματα Νανόπουλου και να μπούμε στη εποχή της δημιουργικότητας"

Την πρόσφατη δήλωση του Δημάρχου Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλου, για την παραχώρηση των μπαζωμάτων της περιοχής του Αγίου Νικολάου, "καυτηριάζει" ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Πιέτρης, με νέα δημοσίευσή του, στο facebook...

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων, "Κάθε λίγο και λιγάκι ο δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος, όταν δεν έχει κάτι άλλο να πει, θυμάται τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου. Προφανώς εννοεί την μελέτη που ανέθεσα όσο ήμουν πρόεδρος σε εταιρεία για την αξιοποίηση του χώρου και την δημιουργία υποδομών"...

 

Δείτε ολόκληρη τη δήλωσή του Γιώργου Πιέτρη:

 

Κουραστήκαμε πια!

Κάθε λίγο και λιγάκι ο δήμαρχος κ.Βασίλης Νανόπουλος, όταν δεν έχει κάτι άλλο να πει, θυμάται τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου…

Στον 1,5 χρόνο που έμεινα στο λιμενικό ταμείο κάθε 2-3 μήνες μου έλεγε το ίδιο ψέμα!

Παίρνουμε τα μπαζώματα, θα πάρουμε τα μπαζώματα… τελείωσαν τα μπαζώματα..!

Το ίδιο ακριβώς μότο με τις γνωστές παραλλαγές του κ. Νανόπουλου.

Τώρα πάλι για να σωθεί προεκλογικά ανακοίνωσε με στόμφο την παραχώρηση στον δήμο των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου.!

Προφανώς εννοεί την μελέτη που ανέθεσα όσο ήμουν πρόεδρος σε εταιρεία για την αξιοποίηση του χώρου και την δημιουργία υποδομών.

Μπορεί πάλι, να μην εννοεί και τίποτα όπως μας έχει συνηθίσει από την εποχή που θα έφερνε τα κρουαζιερόπλοια που θα έπνιγαν την Κόρινθο…!

Σημασία έχει ότι την ίδια στιγμή που το γειτονικό Λουτράκι κινείται για την κατασκευή πολυτελούς μαρίνας στην Ποσειδωνία ο δήμος Κορινθίων είναι δέσμιος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του δημάρχου.

 

Για μία ακόμα φορά..

Για πολλοστή φορά!

 

Η αξιοποίηση όμως των μπαζωμάτων`, η κατασκευή μαρίνας, η δημιουργία χώρων αναψυχής και άσκησης είναι το μέλλον της πόλης και αυτό το μέλλον δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το αφήσουμε άλλο στον κ.Νανόπουλο.

Η Κόρινθος θέλει σχέδιο, θέλει έργα, θέλει μεράκι και πάνω από όλα έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν μάθει να την υπηρετούν και όχι από πειρατές της δημοτικής καρέκλας.

 

Για αυτή την Κόρινθο ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του.

Είναι και προσωπική η ευθύνη, απέναντι στην πόλη και τους Κορίνθιους.

 

Να τελειώνουμε με τα ψέματα Νανόπουλου και να μπούμε στη εποχή της δημιουργικότητας.