Γκιώνης - Παπαθανασίου κάλεσαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής!

Τον Περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου, Δημήτριο Τζεμπετζή, ο οποίος κατήλθε με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, προσκάλεσαν στην εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής, για την κοπή της Βασιλόπιτας, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη και ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σάιτ της Χρυσής Αυγής:

 

Ο Περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, Δημήτριος Τζεμπετζής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη, ο Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου και του Αρχιμουσικού κ. Μαυρόπουλου παρευρέθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, στην εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής, για την κοπή της Βασιλόπιτας.

 

Ο Συναγωνιστής Τζεμπετζής, τόνισε στον χαιρετισμό του πως, η Ελληνική Αυγή, στηρίζει κάθε ειλικρινή πολιτιστική προσπάθεια και φαίνεται ότι η Φιλαρμονική Λουτρακίου, είναι πράγματι μια τέτοια. Πολλά τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά που βρίσκουν μουσικό καταφύγιο και σχολειό στην αγκαλιά της Φιλαρμονικής.

 

Σε εποχές που ο πολιτισμός ουσιαστικά διώκεται και που η τεμπελιά και η υποκουλτούρα προωθούνται, περιπτώσεις όπως της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, του Αρχιμουσικού κ. Μαυρόπουλου, των καθηγητών και των μελών της Φιλαρμονικής, είναι πολύ ευχάριστες. Μακάρι και άλλοι Δήμοι να παραδειγματισθούν αναλόγως.