GNTM – Όλα όσα θα δούμε στον ημιτελικό και στον τελικό του ριάλιτι μόδας

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον ημιτελικό του GNTM και λίγες περισσότερες για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας του STAR. Η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης βρέθηκαν στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά η μετάδοση του τελικού και ενημέρωσαν του τηλεθεατές για όλα!

 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, θα έχουμε μία αποχώρηση στον ημιτελικό με αποτέλεσμα να βρεθούν για πρώτη φορά τέσσερις φιναλίστ την επομένη για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη.

 

Επίσης, άθε παίκτης που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δύο αγαπημένους του πρώην συμπαίκτες προκειμένου να παρευρεθούν στο στούντιο για να του προσφέρουν συμπαράσταση. Μια διόλου ασήμαντη βοήθεια καθώς ο κορονοϊός δεν θα επιτρέψει την παρουσία κοινού όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

 

Κάποιοι από τους σαράντα παίκτες που είδαμε στα φετινά bootcamp, ακόμα, θα επιστρέψουν στον μεγάλο τελικό, αύριο Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, με σκοπό να… αναταράξουν λίγο τα ήρεμα νερά της βραδιάς καθώς θα βρεθούν μπροστά στους τέσσερις φιναλίστ.