Γρεβενά: Λεωφορείο σε στάση κατευθυνόταν σε γκρεμό-Έντρομοι πηδούσαν οι επιβάτες (εικόνες &video)

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν επιβάτες του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, όταν κατά τη διάρκεια μιας στάσης στα Γρεβενά και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες -η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι λύθηκε το χειρόφρενο του λεωφορείου- το όχημα άρχισε να κινείται και να κατευθύνεται προς ένα γκρεμό. 

 

 

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο πως λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «λύθηκε» το χειρόφρενο του λεωφορείου, ενώ ήταν σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να πέσει στην προστατευτική μεταλλική μπάρα του δρόμου, χωρίς όμως, ευτυχώς, να «φύγει» στο γκρεμό.

 

 

Εκείνη τη στιγμή μέσα στο λεωφορείο βρίσκονταν πέντε επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν να πηδήξουν από την ανοιχτή πόρτα του οχήματος. Την πορεία του λεωφορείου σταμάτησε η προστατευτική μπάρα, ωστόσο, ένα μέρος του οχήματος βρέθηκε στον αέρα.

 

 

Το όχημα είχε πραγματοποιούσε στάση σε καφετέρια, στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών κι έτσι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν κατέβει από το λεωφορείο.

 

 

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες του λεωφορείου που, αν συνέχιζε την πορεία του μερικά εκατοστά ακόμη, θα είχε βρεθεί στο κενό…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: kozan.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ