Χ. Ασημακόπουλος: "Άσχημη η συμπεριφορά Ράτη και Γκιώνη απέναντι στους μετανάστες του Ηλιόχαρη"

Σε μια καταγγελία σχετικά με τη συμπεριφορά του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων Σπύρου Ράτη, οι οποίοι φέρονται να μίλησαν άσχημα στην ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου Ηλιόχαρη που φιλοξενεί περίπου 400 μετανάστες στην επιχείρησή της, προχώρησε ο Χρήστος Ασημακόπουλος. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανέφερε ότι όπως πληροφορήθηκε, ο Σπύρος Ράτης μίλησε άσχημα στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, ενώ της ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι να βοηθήσει τους κατοίκους της πόλης...

 

"Άμα βρέχει ο Θεός, πρέπει να πλημμυρίζουμε; Αν φυσάει ή έχουμε ζέστες, πρέπει να καιγόμαστε; Ακούμε συνεχώς σε αυτή την αίθουσα για την ανταποδοτικότητα των έργων. Τα αντιπλημμυρικά, οι αντιπυρικές ζώνες και άλλα έργα παρόμοιου τύπου, δεν έχουν καμία ανταποδοτικότητα. Δεν φέρνουν λεφτά. Πρέπει όμως να γίνουν. Γιατί είναι σημαντικά για το λαό".

 

Αναφορικά με το περιστατικό στο ξενοδοχείο Ηλιόχαρη, ο Χρήστος Ασημακόπουλος ανέφερε: "Με κλιμάκιο του ΚΚΕ, επισκέφτηκα το ξενοδοχείο Ηλιόχαρη για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει διότι με πληροφόρησαν ότι έχει πλημμυρίσει το ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται. Συνάντησα εκεί, τον πρόεδρο των Αράβων μεταναστών για την Ευρώπη, τον κ. Αχμέτ και την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου. Μας είπαν ότι η συμπεριφορά του Δημάρχου και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου του κυρίου Ράτη ήταν σκαιά για εμάς. Και μάλιστα, ακούστηκε και η φράση "πρώτα η πόλη μας και οι κάτοικοι και μετά θα έρθουμε και σε εσάς". Όταν πήγαμε εμείς, περίπου στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, το νερό ήταν μισό μέτρο μέσα στο ξενοδοχείο και η Πυροσβεστική δεν είχε πάει ακόμα".

 

Δείτε το video: