Χαμός με το “πέσιμο” του Μουζουράκη σε παίκτρια του The Voice… (video)

Ανανεωμένος σε ρεπερτόριο και σε ατάκες για φλερτ γύρισε από την Αμερική ο Πάνος Μουζουράκης. Μια απ΄αυτές την κρατούσε για το δεύτερο επεισόδιο των blind auditions του The Voice στο ΣΚΑΪ. Έχοντας απέναντι του την ξανθιά και όμορφη Μαρίνα δεν κρατήθηκε και κατέφυγε σε πολύ kinky φρασεολογία όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσει εκείνη ποιον κριτή θα επιλέξει.

 

Τραγουδώντας το Ζιγκολό της Έλενας Παπαρίζου, η Μαρίνα Μαράτου έπεισε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο κριτές πάτησαν το κουμπί και γύρισε η καρέκλα τους. Ο Σάκης έμεινε στη θέση του, ο Πάνος όμως έσπευσε στο πλάι της για να την πείσει να γίνει μέρος της ομάδας του. Τότε ξεκίνησαν όλα.

 

Η Μαρίνα Μαράτου ρώτησε τον κριτή του The Voice αν του αρέσει το γαλλικό μανικιούρ, καθώς εκείνη τη στιγμή κρατούσε το χέρι της και το κοιτούσε. Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε με τρόπο που είναι… μουζουρακικός. «Εσένα σ΄αρέσει το ισπανικό;» της αποκρίθηκε. Στο άκουσμα της φράσης ο Μαραβέγιας και η Παπαρίζου έσπευσαν να το καλύψουν λέγοντας με χιούμορ πως το The Voice θα παίζεται μετά τις 12 αν συνεχίσει έτσι.

 

Κι εκεί που φαινόταν να ηρεμεί το πράγμα, η παίκτρια ανταπάντησε στο ίδιο μοτίβο. «Αν πάω στην ομάδα του δεν θα παίζει καν εκπομπή. Θα ξεφύγουμε τελείως μετά».

 

 

Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό με τον Μουζουράκη στο χθεσινό σόου. Λίγο πριν μια άλλη παίκτρια είχε να μοιραστεί κάτι μαζί του. Όπως φαίνεται, είχαν πει κάποτε μαζί ένα cocktail στις Σπέτσες και φρόντισε να του το θυμίσει. Εκείνος στην αρχή δεν το θυμόταν, αλλά μετά την ακολούθησε καθώς έφευγε για να την ρωτήσει.

 

 

Πηγή: eleftherostypos.gr