Χαμός στο Δημοτικό συμβούλιο: "Είσαι πιόνι του Γκιώνη" - "Άσε τις επικοινωνιακές στρακαστρούκες"

Ως "πιόνι" της παράταξης Γκιώνη, χαρακτήρισε τον δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", Θανάση Μουζάκη, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ώρα για Δράση", Δημήτρης Βασιλείου.

 

"Κάποιοι κοκορεύονται και λένε "εγώ θα μείνω στην συζήτηση", παρά το γεγονός ότι ένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μου, μίλησε για ασυμβίβαστο και αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συζήτηση για το Καζίνο. Να μείνετε, λοιπόν, αλλά αυτό που κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας κύριοι. Βλέπω ότι ο κύριος Μουζάκης, έχει γίνει βασιλικότερος του βασιλέως. Κύριε Μουζάκη, σε ποια παράταξη ανήκετε; Στου κυρίου Λογοθέτη ή στου κυρίου Γκιώνη; Να πάτε στην παράταξη του κυρίου Γκιώνη γιατί εκεί ανήκετε. Πιόνι του Γκιώνη είστε και εσείς".

 

Στη συνέχεια, το λόγο ζήτησε και πήρε επί προσωπικού, ο Θανάσης Μουζάκης, και απευθυνόμενος στον κ. Βασιλείου, τόνισε σε αυστηρό τόνο "Κύριε Βασιλείου, αφήστε τις επικοινωνιακές στρακαστρούκες. Ανήκω στην παράταξη που ανήκω. Ξέρετε πολύ καλά που ανήκω. Και δεν θα στερηθώ να πω τη γνώμη μου. Το τι θα κάνω εγώ, είναι δικό μου θέμα. Μπορεί να μείνω στην παράταξη που είμαι, μπορεί να φύγω, μπορεί να κατέβω στις εκλογές, μπορεί να μην κατέβω. Είναι αυστηρά δικό μου θέμα".

 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", Κώστας Λογοθέτης, αν και τοποθετήθηκε αμέσως μετά τον πολιτικό καυγά των δύο δημοτικών συμβούλων, δεν σχολίασε καθόλου το συγκεκριμένο θέμα.