“Χοντρό” επεισόδιο Σταματόπουλου κατά Χουσελά με ύβρεις

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Σταματόπουλο κατήγγειλε ο Βαγγέλης Χουσελάς στην τελευταία συνεδρίαση.

 

Συγκεκριμένα περιέγραψε την συνάντηση που είχε μαζί του στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, όταν ο ίδιος είχε πάει για να παραλάβει κάποια έγραφα που είχε ζητήσει.

 

Όταν τον είδε εκεί ο κ. Σταματόπουλος εξεμάνη και του επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς, μπροστά στους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και την ίδια την σύζυγό του: «Εσύ, ο Ζαχαρόπουλος και ο Λέγγας θα μου κλ… τα αρχ…», είπε προς τον κ. Χουσελά, συνοδεύοντας την φρασεολογία του με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών από πάνω προς τα κάτω.

 

Ο κ. Χουσελάς υποστήριξε ακόμα ότι ο Σπύρος Σταματόπουλος τον κατηγόρησε πως έχει απευθυνθεί επανειλημμένως με καταγγελίες στην Αστυνομία προκειμένου να σταματήσει το έργο της υδροδότησης. «Αυτό δεν ισχύει. Έχω λάβει προφορική βεβαίωση από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, ότι ποτέ δεν έχω κάνει κάποια τέτοια καταγγελία και θα την έχω και γραπτώς. Ως εκ τούτου, ζητώ από τον κ. Σταματόπουλο να ανακαλέσει δημόσια τις κατηγορίες του προς το πρόσωπό μου, αλλιώς τον καταγγέλλω ως κοινό ψεύτη και συκοφάντη».   

 

Εντύπωση προκάλεσε πως ο κ. Σταματόπουλος δεν αντέδρασε στα όσα είπε ο Βαγγέλης Χουσελάς, όπως ίσως, θα έκανε κάθε άνθρωπος που θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα.

 

 

 

korinthia.net.gr