Χρίστος Δήμας .. Η επένδυση στην Έρευνα και την Καινοτομία είναι μονόδρομος

Δηλώσεις μετά το πέρας των εργασιών του συμβουλίου Υπουργών Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο Υφυπουργός κύριος Χρίστος Δήμας.

 

“Η επένδυση στην Έρευνα και την Καινοτομία είναι μονόδρομος τόσο για την Ελληνική κυβέρνηση όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχει όμως ισχυρός παγκόσμιος ανταγωνισμός. Για να μπορέσουμε, όχι μόνο να κρατήσουμε τους επιστήμονές μας στην χώρα μας και στην Ε.Ε αλλά για να τους επαναπατρίσουμε, πρέπει να γίνουν πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Η πρώτη είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον για την Καινοτομία, για την Έρευνα και για την επιχειρηματικότητα τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ε.Ε.Αυτό συζητήσαμε σήμερα με τους εταίρους μας και αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.”

 

 

https://www.facebook.com/christos.dimas.nd/videos/434805093850919/

 

atnews.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.