Χριστούγεννα στο Λουτράκι: Εικαστικό Εργαστήρι με την Ρωξάνη Γιάννου στο Σπίτι του Αι Βασίλη

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 18.00, ένα ιδιαίτερο εικαστικό εργαστήρι με την εικαστικό Ρωξάνη Γιάννου, γεμάτο από το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Αι Βασίλη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτραίου

 

 

Με την πολύτιμη συμβολή της εικαστικού Ρωξάνης Γιάννου οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν πρωτότυπα στολίδια, τυχερά φυλαχτά και πλούσια στεφάνια με απλά, φυσικά και επαναξιοποιημένα υλικά για να υποδεχτούν τις άγιες μέρες και το νέο έτος με χρώμα, φαντασία και δημιουργικότητα!

 

 

Η Ρωξάνη Γιάννου είναι εικαστικός και διδάσκει ζωγραφική και ιστορία της τέχνης και των συμβόλων σε ποικιλία εκπαιδευτικών οργανισμών και μουσείων στην Κόρινθο και στην Αθήνα. Ειδικεύεται στους συμβολισμούς που απαντώνται σε κάθε λογής έργα τέχνης και ενδιαφέρεται για τη σημασία αυτών για τον άνθρωπο, την ψυχική του διάσταση αλλά και τον υλικό και πνευματικό πολιτισμό. Κατά τη διδασκαλία της, βοηθά τους μαθητές της να βρουν τη δική τους πινελιά και τους διδάσκει να δημιουργούν προσωπικά και ιδιαίτερα έργα με φυσικά και επαναξιοποιημένα υλικά που σέβονται των πλανήτη.

 

 

 

 

Πηγή: loutrakifestival.com