Η 1+2 αποχωρήσεις που έρχονται στο συνδυασμό Γκιώνη

Μία ακόμα ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κατά τη διάρκεια του σημερινού (26/11) Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς οι φήμες για την παραίτηση του τέως Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρη Νικολάου, "οργιάζουν".

 

Το loutraki365.gr, άλλωστε, μέσα από τη στήλη του "Ο εκλογομάγειρας", σας είχε ενημερώσει γι' αυτή την πιθανή εξέλιξη από τις 26 Σεπτεμβρίου, αφού στα τέλη καλοκαιριού, ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, είχε προτείνει στο Σωτήρη Νικολάου να αναλάβει και πάλι τη θέση του ως αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κάτι που ο Σωτήρης Νικολάου, αρνήθηκε ευγενικά.

 

Όμως, οι ανεξαρτητοποιήσεις, δεν θα σταματήσουν στο Σωτήρη Νικολάου που είναι δεδομένο ότι είτε σήμερα, είτε στις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει από την παράταξη Γκιώνη. Άλλωστε, εδώ και καιρό είχε εκφράσει τα παράπονά του προσωπικά στο Δήμαρχο, δίνοντας ταυτόχρονα και πίστωση χρόνου για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στους Αγίους Θεοδώρους από την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές, μέχρι τα Χριστούγεννα, αναμένεται να υπάρξει ακόμα μία "ηχηρή" ανεξαρτητοποίηση, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο οι ανεξαρτητοποιήσεις τελικά να γίνουν δύο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των στελεχών που μέσα σε δύο μήνες έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου, σε έξι!

 

Σημειώνεται ότι από τη Δημοτική Αρχή, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Μαρία Πρωτοπαππά, Παναγιώτης Πέτρου και Θανάσης Γεωργίου.