Η απάντηση του δημάρχου Γ. Γκιώνη στις καταγγελίες Γ. Βλάχου περί χρηματισμού του (video)

«Αυτή τη στιγμή δεν μου επιτρέπεται από νομικής απόψεως να απαντήσω σε τίποτα»

 

 

Αυτή ήταν η απάντηση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη στις επανειλημμένες ερωτήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε ΜΑΖΙ» κ. Ιωάννη Καραπανάγου σχετικά με το εάν η πολιτική δήλωση του Δημάρχου προς τους 20.000 δημότες για το θέμα των καταγγελιών εκ μέρους του εργολάβου Γιώργου Βλάχου παραμένει το «Δεν μπορώ να αποδείξω κάτι, δεν θυμάμαι μετά από 12 χρόνια» αφήνοντας και κάποιο ενδεχόμενο υπονοούμενο σε βάρος του Δημάρχου όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραπανάγος.

 

 

Και ο Δήμαρχος συνέχισε «θα αποδειχτεί στη συνέχεια ότι έχει γίνει κι ότι δεν έχει γίνει, δεν πρέπει τώρα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η απάντηση, οι νομικοί απαγορεύουν αυτή τη στιγμή να δώσω οποιαδήποτε απάντηση».

 

 

Στη συζήτηση παρενέβη ο κ. Δημήτρης Βασιλείου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ώρα για Δράση» και ρώτησε τον Δήμαρχο αν θα καταθέσει μήνυση στον κ. Βλάχο για να πάρει την απάντηση «αυτό θα το δούμε στη συνέχεια».

 

 

Επιμένοντας ο Ιωάννης Καραπανάγος που ξαναπήρε τον λόγο ζήτησε από τον Δήμαρχο μια πολιτική δήλωση όπως οφείλει σαν πολιτικό πρόσωπο. Και ο Γιώργος Γκιώνης είπε: «Στον Δήμο δεν έκανα ποτέ κακό όσα χρόνια ασχολούμαι είτε ως συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση».

 

 

Μετά από αυτό η αντιπολίτευση αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Δείτε το video: