Η απάντηση του Θοδωρή Πέτρου στο email του Νίκου Ρεμαντά

Το πρωί της Πέμπτης 29 Μαρτίου, όλοι οι δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έλαβαν στα e-mail τους αλληλογραφία από τον Προεδρεύοντα και Γενικό Διευθυντή της CHL S.A, Νικόλαο Ρεμαντά, που τους καλεί σε νέα συζήτηση "για την εξασφάλιση της εξυγίανσης και της επιβίωσης της Κοινοπραξίας, μετά την πρώτη, ουσιαστικά, ενημέρωσή τους στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 26/3/2018".

 

Από πλευράς των Δημοτικών Συμβούλων, μέχρι στιγμής, έχει απαντήσει μόνο ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Θοδωρής Πέτρου.

 

Αυτή είναι η απάντησή του:

 

Καλημέρα σας,

 

είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω -ακόμη και σήμερα- στην όποια συζήτηση ενημέρωσης και αποσαφήνισης αρκετών θεμάτων που αφορούν στο μέλλον της επιχείρησης. Διερωτώμαι όμως ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία για τον ορισμό του τόπου και χρόνου διεξαγωγής της, καθώς δεν είδα καμία απάντηση από τους υπόλοιπους κοινοποιηθέντες στη λίστα αλληλογραφίας. Επιπροσθέτως δεν γνωρίζω για το εάν θα υπάρχουν οι ειδικοί πάνω στα οικονομικά και νομικά ζητήματα από την πλευρά του Δήμου ή της CHL SA και αν ναι ποιοι με ονοματεπώνυμο-ιδιότητα.

 

Αναμένω την απάντησή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Θοδωρής Πέτρου

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος