Η Αρετή Βασιλείου υποψήφια με τον Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα της Αρετής Βασιλείου ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της "Παρέμβασης Πολιτών". Η Αρετή δραστηριοποιείται και ζει μόνιμα στο Λουτράκι! Στις εκλογές του Οκτωβρίου η Αρετή θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Ανακοίνωση της Παρέμβασης:

Καλωσορίζουμε μια δραστήρια γυναίκα με διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, την Αρετή Βασιλείου ΑΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην ομάδα της Παρέμβασης Πολιτών.
 
Η Αρετή, κόρη του συνταξιούχου στρατιωτικού και εργολάβου Δημήτρη Βασιλείου, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ζει και δραστηριοποιείται μόνιμα στο Λουτράκι. 

 

Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών. Τα δύο τελευταία έτη εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ενώ έχει εργαστεί για πολλά έτη στα επείγοντα περιστατικά (Τ.Ε.Π.) και σε κλινικές στα Γενικά Νοσοκομεία ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», στην Ιδιωτική Κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», καθώς και στην Εταιρεία Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Ηπείρου. Ιδιαίτερα σημαντική και απαιτητική  ήταν και η περίοδος υπηρεσίας της σε κλινική με ασθενείς COVID-19, με δεδομένα τα προβλεπόμενα αυστηρά πρωτόκολλα, τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και τις αυξημένες απαιτήσεις φροντίδας και εμψύχωσης των ασθενών.   

 

Η μακροχρόνια και πολύτιμη αυτή γνώση και εμπειρία της, σε συνδυασμό με την αγάπη και τη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, είναι το υπόβαθρο για την ενεργότερη συμμετοχή της στα κοινά.   

 

Αρετή, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!