Η αυτοκτονία που συγκλόνισε το Λουτράκι: Με τη ζώνη του κρεμάστηκε ο 13χρονος - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 13χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια. Το αγόρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή (13.05.2022) και κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιος ήταν ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. 

 

Ο 13χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε με μια ζώνη. Την έδεσε στην κουκέτα του δωματιού του, μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα και τον αδερφό του στα Κάτω Πατήσια, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε. Η αυτοκτονία του έχει σοκάρει όσους τον γνώριζαν αλλά φαίνεται πως την είχε προαναγγείλει στους φίλους του

 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, χρειάστηκε πέντε έως επτά λεπτά για να αφήσει το 13χρονο αγόρι την τελευταία του πνοή. 

 

«Άμα αυτοκτονήσω ή αν πάθω κάτι ποτέ τι θα κάνεις;». Αυτή την ερώτηση είχε κάνει σε κολλητό του φίλο πριν από μερικούς μήνες ο 13χρονος Μάκης, καθώς, όπως καταγγέλλουν φίλοι και συμμαθητές του, δεχόταν άγριο bullying από συγκεκριμένα πρόσωπα στο σχολείο. 

 

«Είχε τα προβλήματα του, τον απασχολούσε που είχαν χωρίσει οι γονείς του, του έκαναν bullying, τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν, τον έβριζαν», είπαν κολλητοί του στο newsit.gr. «Πιεζόταν πολύ στο σχολείο αλλά και στο σπίτι», είπε άλλος κολλητός του, μια μέρα αφού συμμαθητές του κατήγγειλαν στο newsit.gr ότι λίγες ώρες πριν από την αυτοκτονία του, ο 13χρονος είχε δεχτεί νέα επίθεση