Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου διαψεύδει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου εξέδωσε διάψευση αναφορικά με την ανάρτηση στο facebook του πρώην αναπλ. υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

 

Σύμφωνα με τον Π. Πολάκη, συγγενικό του πρόσωπο του απέστειλε λίστα με είδη πρώτης ανάγκης, η οποία όπως λέει, διακινείται στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την κάλυψη των ασθενών.

 

Το νοσοκομείο Κορίνθου, ωστόσο, διαψεύδει με «ιδιαίτερη αγανάκτηση» όπως λέει ο Διοικητής,  την ύπαρξη παρόμοιας λίστας και χρεώνει το χαρτί το οποίο κοινοποιεί στον προσωπικό του λογαριασμό ο Παύλος Πολάκης, στις αποκλειστικές νοσοκόμες που εξυπηρετούν τους ασθενείς.

 

«Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους. Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

 

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά. Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

 

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) . Επιπλέον τονίζουμε ότι την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

 

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε».