Η Δούκισσα Νομικού με το πιο sexy μαύρο φόρεμα στις Κάννες

Στην 3η ημέρα του 77ου Φεστιβάλ των Καννών ο Francis Ford Coppola παρουσίασε τη νέα του ταινία με τίτλο Megalopolis. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας μεταξύ των οποίων Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza και Shia LaBeouf βρέθηκαν στην πρεμιέρα μαζί με τον θρυλικό σκηνοθέτη. Σε αυτή την πρεμιέρα βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού η οποία -δικαίως- τράβηξε την προσοχή.

 

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στους φωτογράφους και αξίζει αυτή η εμφάνισή της να τοποθετηθεί σε μία από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει από εκείνη έως τώρα. Κυρίως γιατί αποτύπωσε το sexy στοιχείο, μέσω μιας σταθερής αξίας, που δεν είναι άλλη από το μαύρο φόρεμα. Το αποτύπωσε, επίσης, χωρίς περιττές προσθήκες με έναν απλό τρόπο ως προς το κομμάτι του styling. Ας δούμε αυτή την εμφάνιση παρακάτω αναλυτικά.

 

Η Δούκισσα Νομικού παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας φορώντας ένα μάξι μαύρο φόρεμα σε στιλ halter της σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Με cut-outs στο μπροστινό μέρος, που άφηνε γυμνά κάποια σημεία του σώματός της, ανοιχτή πλάτη και ένα εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι. Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, διακοσμημένα με στρας, ένα ζευγάρι statement διαμαντένια σκουλαρίκια και μερικά κοσμήματα στα χέρια.

 

 

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα sleek ίσιο χτένισμα με τη χωρίστρα στη μέση, μια λεπτομέρεια που ταίριαξε με την υπόλοιπη αισθητική του συνόλου της.

 


Η Δούκισσα Νομικού με το πιο sexy μαύρο φόρεμα στις Κάννες

 

 

Δούκισσα Νομικού

 

Η Δούκισσα Νομικού αποτύπωσε το sexyness εντελώς ανεπιτήδευτα. Μέσω του μαύρου φορέματος που αποτελεί διαχρονικά σταθερή αξία. Τα cut-outs, το halter neck και η υπόλοιπη γραμμή του φορέματος ταίριαξαν άψογα πάνω της, μια ακόμη λεπτομέρεια που έκανε αυτή την εμφάνιση να ξεχωρίσει. Από τα κοσμήματα και το beauty look έως τα παπούτσια, υπήρχε μία ωραία αρμονία. Εμείς, θα πούμε απλά αυτό: You slay, girl!

 

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ