Η εκδήλωση “Αξιολόγηση & Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης” που διεξάγεται από τον Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Παράρτημα Αγίων Θεοδώρων) διοργανώνει, την Πέμπτη 8 Ιουλίου & Ωρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του Παραλία Πευκάκια, έναντι AEGEAN, εκδήλωση με θέμα την “Αξιολόγηση & Θεραπεία Σπονδυλικής Στήλης”. Εισηγητές είναι ο Βασιλείου Δημήτριος Νευροχειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής Πατρών και ο Μιλτιάδης Σοφός BSc Physiotherapist, & Εργονομικός Σύμβουλος.

 

Στην σημαντική αυτή Ιατρική εκδήλωση που πραγματοποιείται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, θα γίνει η παρουσίαση των συχνότερων προβλημάτων που εμφανίζονται , τρόποι πρόληψης & θεραπείας, ενώ στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα εχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις & να εκφράσουν απορίες.

 

Βασιλείου Δημήτριος σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, πραγματοποίησε την ειδίκευση του στη Νευρολογία στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Νευροχειρουργικής το 1986. Έχει μετεκπαιδευτεί σε πανεπιστημιακές κλινικές της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και της Νότιας Αφρικής και εργάστηκε Επιμελητής Α’ στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική στην Πάτρα. Τέλος, διαθέτει πολυετή εμπειρία και κατάρτιση, ενώ έχει εκδώσει και επιστημονικά βιβλία.

 

Ο Μιλτιάδης Σοφός σπούδασε στο Βρετανικό Πανεπιστημίο, University Of East London (UEL) και είναι μέλος του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας της Μεγάλης Βρετανίας (HCPC)

 

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19