Η Ελένη Χριστακοπούλου υποψήφια σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή της Ελένης Χριστακοπούλου ως υποψήφιας συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» "ανακοίνωσε" μέσω facebook η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα στο Αίγιο και μεγάλωσα στη πόλη της Κορίνθου. Είμαι κάτοικος Λουτρακίου μετά το γάμο μου με τον Λουτρακιώτη Κωνσταντίνο Δρίτσα από το 2004 με τον οποίο έχουμε μία κόρη 14 ετών, την Κωνσταντίνα.

Μετά την αποφοίτηση μου από το ΤΕΛ Κορίνθου και για τα τελευταία 30 χρόνια έχω εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις εστίασης σε μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος.

Η πείρα και οι γνώσεις που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά νιώθοντας ότι μπορώ να μεταφέρω τις εμπειρίες μου για την ώθηση του τουρισμού στο Δήμο μας.

Συμμετέχω λοιπόν στις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» με επικεφαλή την Μαρία Πρωτοπαππά.