Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που "συλλάβαμε" στο Λουτράκι (Εικόνες)

Στο Λουτράκι βρέθηκε πασίγνωστη Ελληνίδα πορνοστάρ, η οποία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία από τη Λίμνη Ηραίου...

 

Ο λόγος, για την πρώην παίκτρια του GNTM και νυν πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Χριστίνα Ανδρεάδου, η οποία βρέθηκε στο Λουτράκι, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο Instagram, φορώντας ένα αέρινο φόρεμα που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Μάλιστα, η ίδια δεν θέλησε να αναφέρει την τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ωστόσο το χαρακτηριστικό Εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που υπάρχει στη Λίμνη και διακρίνεται στο βάθος, φαίνεται ότι την πρόδωσε.

 

Τη Χριστίνα Ανδρεάδου τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Στο ριάλιτι μόδας ωστόσο δεν είχε την πορεία που θα ήθελε, καθώς ένας εκ των κριτών δεν επιθυμούσε την παρουσία της εκεί, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

 

Μετά το πέρασμά του από το GNMT το μοντέλο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον κόσμο του πορνό, ενώ πλέον συνεργάζεται με την εταιρεία sugarbabes.

 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε: