Η ΕΡΤ Ροκάρει με έντονο άρωμα Κορινθίας

Για πρώτη φορά έρχονται μέσα στην ΕΡΤ, ροκ καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς που θα διεκδικήσουν επί τόπου το ενδιαφέρον σας σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις ακόμα και για τους ίδιους!

 

Πέντε συγκροτήματα από αντιπροσωπευτικά είδη του εγχώριου ροκ, θα παίξουν από 15 λεπτά το καθένα ζωντανά στην σκηνή, θα φέρουν μαζί το κοινό τους που θα ψηφίσει «δια βοής» τον δημοφιλέστερο και εν συνεχεία θα στηθεί και …κάλπη για μια κλασική ψηφοφορία. Ο συνδυασμός αυτών θα αναδείξει το γκρουπ της βραδιάς. Όχι πως θα χάσουν οι άλλοι τέσσερις… Τα έπαθλα πάντως θα ανακοινωθούν «αυθορμήτως» την ώρα της συναυλίας και αναμένεται να συζητηθούν!

 

Με την υπογραφή του ERT sessions (by: Ροκ συναναστροφές) θα εμφανιστούν κατά σειρά:

 

THE FINAL ACT
ILLUSORY
ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ
BAG OF NAILS
ΣΑΤΥΡΟΙ

 

Ειδικοί προσκεκλημένοι της βραδιάς που θα παίξουν για το κοινό, αλλά και για την στήριξη των νέων καλλιτεχνών, δυο αγαπημένα μας γκρουπ που παρακολουθήσαμε επίσης από τα πρώτα τους βήματα και από χρόνια είναι πλέον δημοφιλέστατα:

 

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ & MAGIC DE SPELL

 

Την βραδιά ανοίγει (δικαίως λόγω εντοπιότητας!) το δυναμικό σχήμα από την Αγία Παρασκευή:
182 ΣΕΛΙΔΕΣ

Η βραδιά θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και το WEB από τον κόμβο www.ert.gr ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και την Φωνή της Ελλάδας.

 

BATTLE OF THE BANDS ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Εκεί που χτυπά η καρδιά της νέας μουσικής.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.00

 

ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

Μην το χάσετε! Θα χάσετε…

 

 

Οι FIΝAL ACT

 

Οι Final Act σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στην Κόρινθο. Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έρχεται τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.Αρχικά έπαιζαν μόνο διασκευές Ελληνόφωνων ροκ συγκροτημάτων.Σιγά σιγά άρχισαν να γράφουν τα πρώτα δικά τους τραγούδια.

 

Οι πρώτες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν άργησαν να έρθουν. (Αρχιτεκτονική Γκάζι,Burbon,Ghost house,Holywood stage,On the Road,Architecture Live Stage,Faust,Sfigga, Σταυρός του Νότου,Silver Dollar,8Ball).Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάζουν το πρώτο τους videο clip με τίτλο Τέλειος Εργάτης, ως προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς,με το οποίο συμμετέχουν το Νοέμβριο του 16 στη συλλογή UNDERGROUND Όνειρα 5 που κυκλοφόρησε ψηφιακά από το site ROCKAP.GR δωρεάν.

 

Το ντεμπούτο άλμπουμ "Η Διαδρομή" κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα από την FM records και περιλαμβάνει 7 δικές τους συνθέσεις.Σε αυτό το δίσκο η σύνθεση είναι - Πάνος Περιβολάρης φωνητικά,Γιώργος Αλμπάνης μπάσο, Αθηνά Τσαρμπού τύμπανα, Θάνος Χρήστου ηλ. κιθάρα.

 

Σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ,τους στίχους υπογράφει η Θάλεια Αντουλινάκη. Τον Οκτώβριο του 2017 κυκλοφορούν από τον Άγνωστο Ήχο το cd single με τίτλο " Άυλος " σε στίχους Θάλειας Αντουλινάκη και μουσική Πάνου Περιβολάρη (προπομπό της δεύτερης επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς).

 

Επί σκηνής έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως (Λ.Παπαδόπουλος, Γ.Γιοκαρίνης, Ν.Ζιώγαλας, Γ.Μηλιώκας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Παρίσης, Εκείνος κι Εκείνος). Σημαντικός σταθμός της μπάντας, η συμμετοχή τους στην πρώτη εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές του Πάνου Χρυσοστόμου, όπου καλεσμένοι στο στούντιο Ε της ΕΡΤ ηχογράφησαν ζωντανά τραγούδια από το άλμπουμ τους αλλά και αγαπημένες τους "πειραγμένες" διασκευές.