Η Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ιωάννη Καραπανάγο

Η Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί».

 

 

 

"Έχω την τιμή να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλάζουμε ΜΑΖΙ" με υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων τον κ. Ιωάννη Καραπανάγο.

 

Θέλω να βοηθήσω στην μεγάλη προσπάθεια για πραγματική αλλαγή στον τόπο μου.

 

Με όπλο την εμπειρία μου και την βαθιά θέληση μου να βοηθήσω αυτό τον τόπο, είμαι έτοιμη να αγωνιστώ και να εργαστώ ώστε ο Δήμος μας να βρει την θέση που του αξίζει και μας αξίζει!"

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Η Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι κόρη του Φώτη (Μαστρο-Φώτης), του αρχιμάστορα στην επιχείρηση Καζίνο.

 

 

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Marketing στην Οττάβα του Καναδά.

 

 

Εργάστηκε 35 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. 

Έχει δουλέψει στην Motor oil και την AVIN oil σε υπεύθυνες θέσεις.

Συνέχισε ως ανώτερο στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης, εργαζόμενη στις 5 μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας.

Ολοκλήρωσε την εργασιακή της εμπειρία στην εταιρία τηλεπ/νιων WIND ως διευθύντρια στο τμήμα Διατήρησης Πελατων (Loyalty) το οποίο δημιούργησε.

Μεταξύ άλλων προγραμμάτων δημιούργησε, για πρώτη φορά στην αγορά, τη δυνατότητα "Αναβάθμισης Συσκευής" ή "Ανάλογη μείωση μηνιαίου παγίου".

Συνέχισε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και δημιούργησε και διηύθυνε το Τμήμα Γραπτής Επικοινωνίας με τους Συνδρομητές, συνεργαζομενη με την Εθνική Επιτροπή Τηλ/νιων & Ταχ/μειων(ΕΕΤΤ), τον Συνήγορο του Καταναλωτή και το Υπ. Ανάπτυξης.

 

 

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό από την εποχή του Λυκείου, στο στίβο και σε ομάδες βόλεϋ και μπάσκετ. Διακρίθηκε στο κολύμπι και το πιγκ-πογκ ως μέλος του Α.Ο. Ποσειδώνα. Ασχολήθηκε με την Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θάλασσας ( συμμετείχε ως πληρωμα σε 2 Rally Αιγαίου) και τελευταία με την Ορειβασία και την Πεζοπορία.

 

 

Επίσης, ασχολείται εθελοντικά με τα αδέσποτα και συγκεκριμένα με τα σκυλιά στην χωματερή Λουτρακίου. 

 

 

Τώρα, ως συνταξιούχος, επέστρεψε στον τόπο της όπως ονειρευόταν και ζει στο Λουτράκι που υπεραγαπά.

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ