Η Ιωάννα Ιωάννου υποψήφια με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Ιωάννου, η οποία γεννήθηκε στις Βρυξέλλες μεγάλωσε στα Πίσια και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Σχίνου, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης. Η Ιωάννα, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Ώρα να σας γνωρίσουμε το νέο μέλος της ομάδας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, την Ιωάννα Ιωάννου, μια ευαισθητοποιημένη εθελόντρια, ενεργή φιλόζωος και δραστήρια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του τουρισμού.

 

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες Βελγίου το 1978. Μεγάλωσε στον τόπο καταγωγής της, τα Πίσια και τα τελευταία 5 χρόνια διαμένει μόνιμα στον Σχίνο.

 

Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΑΤΕΙ Καλαμάτας) και Πτυχιούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το 2016 ολοκληρώνει τις σπουδές της στον τουριστικό κλάδο λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Διεθνές Δίπλωμα στα Ταξίδια και τον Τουρισμό». Από το 2006 έως και το 2012, εργάστηκε ως Υπάλληλος Υποδοχής - Γραμματέας σε τοπικούς φορείς και από το 2013 έως σήμερα, εργάζεται σε τοπικές επιχειρήσεις του τουρισμού ως Ρεσεψιονίστ και Tour Leader.

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη φύση, τα ζώα, το βουνό και τη θάλασσα του τόπου της, συνεισφέρει εθελοντικά σε δράσεις διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, δράσεις πυροπροστασίας και προστασίας του όγκου των Γερανείων, καθώς επίσης, σε διάφορες δράσεις εθελοντικών καθαρισμών της ακτής και της θάλασσας. Είναι μέλος της Φιλοζωικής Επιτροπής του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια» και του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας.

 

Επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα μας, αναγνωρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας την τελευταία τετραετία, με όραμα, διάθεση για προσφορά και με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργου Γκιώνη, φιλοδοξεί να συμβάλλει τα μέγιστα για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά.

 

Κάθε νέος άνθρωπος που εντάσσεται στην παράταξή μας, ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανανέωση και την δυναμική της ομάδας μας! Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!