Η Ιωάννα Τούνη στο κρεβάτι με το νέο της αγόρι (Εικόνα)

Τέλος σε όλα τα σενάρια για τα προσωπικά της έβαλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ιωάννα Τούνη.

 

Η Θεσσαλονικιά influencer αποφάσισε να μας παρουσιάσει σε όλο του το μεγαλείο τον νέο της σύντροφο, φωτογραφίζοντάς τον μαζί της στο κρεβάτι τους, αφού μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε ότι συγκατοικούν εδώ και μερικούς μήνες.

 

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μάλιστα προχώρησε αναλυτικά και σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες της σχέσης τους αφού συνόδευε την φωτογραφία με το εξής κείμενο:

 

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα. Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ»