Η κατάσταση της υγείας των 5 κρουσμάτων κορονοϊού στην Κορινθία

Πέντε κρούσματα, τα οποία έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό, μετράει έως αυτή την ώρα (Δευτέρα 6 Απριλίου) η Κορινθία. Δείτε πως έχει η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του loutraki365.gr...

 

Το κρούσμα στο Λουτράκι:

 

Το πρώτο χρονικά κρούσμα, αφορά έναν 25χρονο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από το Λονδίνο και αποφάσισε λόγω του αναγκαστικού κατ' οίκον περιορισμού του για 14 ημέρες, όπως προβλέπεται για όλους όσοι έρχονται από το εξωτερικό, να μείνει με τη μητέρα του, στο εξοχικό που έχει η οικογένεια στο Λουτράκι. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τον επαναπατρισμό του, εμφάνισε συμπτώματα (ευτυχώς ήπια) κορονοϊού. Στις 28 Μαρτίου, το αποτέλεσμα του δείγματός του, βγήκε θετικό. Έκτοτε, παρακολουθείται συνεχώς από τον ΕΟΔΥ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και τα συμπτώματα ήπια.

 

Κρούσμα στο Συνοικισμό της Κορίνθου

 

Το δεύτερο κρούσμα, αφορά σε 50χρονο που διαμένει στον Συνοικισμό της Κορίνθου. Ανακοινώθηκε από γιατρό ιδιωτικού ιατρικού κέντρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος, έχει περάσει το στάδιο των 14 ημερών σε κατ' οίκον περιορισμό και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή!

 

 

Το κρούσμα από το Κιάτο:

 

Μία 50χρονη γυναίκα από το Κιάτο, η οποία είχε πρόσφατα επιστρέψει από την Γερμανία, είναι το τρίτο χρονικά επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοιού στην Κορινθία. Βγήκε θετικό και η γυναίκα γύρισε στο σπίτι της όπου και μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και καραντίνα μιας και τα συμπτώματά της είναι ήπια και δεν συντρέχει λόγος για νοσηλεία σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

 

Ο 68χρονος από τις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας

 

Ο 68χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου στο νοσοκομείο Σωτηρία για να νοσηλευθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, στις 4 Απριλίου, κρίθηκε από τους γιατρούς ότι πρέπει να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ του νοσοκομείου. Παρ’ όλα αυτά οι γιατροί ευελπιστούν ότι θα ανταποκριθεί στην θεραπεία. Παράλληλα, έγιναν εξετάσεις σε μέλη της οικογένειάς του, τα οποία βρέθηκαν αρνητικά.

 

Η 63χρονη από το Σπαθοβούνι

 

Αρκετά ταλαιπωρημένη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά είναι η 63χρονη από το Σπαθοβούνι που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Η 63χρονη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου με συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας. Αμέσως, της έγινε το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, κατόπιν σύστασης συγγενικού της προσώπου, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Εκεί, έκανε και δεύτερο τεστ, το οποίο και αυτό βγήκε αρνητικό. Συνολικά, η 63χρονη, έκανε 3 τεστ, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Πριν από λίγες ημέρες και ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, έκανε για τέταρτη φορά το τεστ, το οποίο, αυτή τη φορά, βγήκε θετικό! Το σημαντικό είναι, ότι κατόπιν σύστασης των ιατρών της, δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν όλο αυτό το διάστημα. Η κατάσταση της υγείας της, είναι καλή!