Η Κορινθία έδωσε δυναμικό παρών στη ΔΕΘ

Στην συμπρωτεύουσα, την όμορφη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν πολλοί θεσμικοί παράγοντες απ΄την Κορινθία προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ του Σαββάτου.

 

 

Η 84η ΔΕΘ συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία.

 

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας με τη συμμετοχή Κορινθιακών επιχειρήσεων συμμετέχει στη ΔΕΘ. Επισκεφθείτε το περίπτερο 2, stand 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη ΔΕΘ

 

Ο Πρόεδρος του «χαμόγελο του παιδιού» συνομιλεί με τη βουλευτή Μαριλένα Σούκουλη. Μαζί τους (στα αριστερά) ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

 

 

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της ΔΕΘ, πραγματοποίησε ομιλία το Σάββατο το μεσημέρι με θέμα «Το αποτύπωμα της Έρευνας στην Κοινωνία και την Οικονομία».

 

 

«Στρατηγική μας επιδίωξη είναι η Έρευνα να αποτελέσει βασικό πυλώνα για την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, αλλά παράλληλα και για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Σ’ αυτή την προσπάθεια η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας θα έχει κρίσιμο ρόλο», επισήμανε ο κ.Δήμας.

 

O Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στη ΔΕΘ

 

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Makedonia Palace στην τελετή βράβευσης καλύτερων επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης με τον Αντιδήμαρχο Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιο και Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

 

sfedona.gr