Η LGBT Πελοποννήσου καλεί τα μέλη της στο Pride της Πάτρας!

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η Ομάδα υποστήριξης φίλων LGBT Πελοποννήσου καθώς και η oμάδα LGBTQ&FRIENDLY; COMMUNITY (Teens) Greece, χαιρετίζουν τα Φεστιβάλ Υπερηφάνειας και φέτος που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Σε μια εποχή που η ισότητα και το δικαίωμα στην ζωή, την αγάπη, την ανθρωπιά αποτελούν αξίες προς συζήτηση επιβάλλεται η παρουσία όχι μόνο των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και των υποστηρικτών στους οποίους δίνουμε μεγάλη σημασία και να είμαστε σίγουροι ότι είναι δίπλα μας. Φέτος καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν τόσο στο Athens pride 2019 όσο και στο φεστιβάλ της Πάτρας.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 4ο PATRAS PRIDE

 

Σχετική εικόνα

 

Το 4o Patras Pride είναι γεγονός και τα μέλη της LGBTQI κοινότητας της Πάτρας προετοιμάζονται από τώρα για να διοργανώσουν ένα φεστιβάλ που θα δώσει για ακόμα μία χρονιά φωνή στην διαφορετικότητα και στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους μας να συμμετέχουν φέτος στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Ιουνίου στην πλατεία Όλγας που θα αποτελέσει φέτος την καρδιά της όλης διοργάνωσης. Να είστε εκεί για να αποτελέσει ένα μήνυμα ότι η Πελοπόννησος χωράει όλους τους ανθρώπους. Κυρίως όμως να ακουστεί η φωνή των νέων που στην δίνη της ελληνικής επαρχίας δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και την εξωτερίκευση των συναισθημάτων τους. Όταν επέλθει πραγματική ισότητα τότε ίσως να μην χρειαστούν στο μέλλον τα pride τα οποία όμως επιβάλλεται να καθιερώνονται".

patrasevents.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ