Η οικογένεια του 35χρονου ξεσπα: "Το παιδί μας έφυγε άδοξα! 5 λεπτά πριν "φύγει", μιλούσε με τον πατέρα του"

Ανακοίνωση, σχετικά με το πλήρες ιστορικό από την ώρα που έκανε το εμβόλιο στο Νοσοκομείο Κορίνθου μέχρι και την ώρα που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, εξέδωσε πριν από λίγο, η οικογένεια του αδικοχαμένου 35χρονου παιδιού στην Κόρινθο...

 

Αναλυτικά:

 

Η αναζήτηση της αλήθειας, για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κύριος Διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.  Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μην συμβεί το ίδιο και σε άλλη οικογένεια.

 

Καλό θα ήταν λοιπόν, να σεβαστεί ο κύριος διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

 

Με τη σειρά μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του Νοσοκομείου εις μνήμην του παιδιού μας. Αρχικά τη δίωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για την παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

 

Επίσης, το Νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. ΕΓΩ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθήσαμε τη διαδικασία δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση, αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να έχει γίνει.

 

Στη συνέχεια, για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευθεί, δηλώνουμε ότι  από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία 23η Ιουλίου που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο. 

 

Τέλος, είμαστε υπέρ των εμβολιασμών όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία επικίνδυνη για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός.

Για όλα τα προαναφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του Νοσοκομείου σε προθάλαμο κοινής θεάς με ανοιχτά παράθυρα που θεωρείται Τ.Ε.Π. (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του.

 

Κόρινθος 27/7/21
Η οικογένεια