Η "ομάδα νίκης" του Γιώργου Γκιώνη (video)

Την "ομάδα νίκης" των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, παρουσίασε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε παρατεταμένα και θερμά χειροκροτήματα από το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου...

 

"Θα ήθελα να δηλώσω πάρα πολύ συγκινημένος και εντυπωσιασμένος με την υπέροχη αυτή ομάδα των υποψηφίων μας, προπαντώς, γιατί έχει ανθρώπους εργατικούς, ταλαντούχους και με κοινό όραμα. Μια νέα, δυναμική ομάδα, με γυναίκες και άνδρες διαφορετικών γενεών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Ένας συνδυασμός, φρέσκων προσώπων και έμπειρων στελεχών που οδηγείται και εμπνέεται από τις αξίες της υπευθυνότητας, της αξιοπιστίας, της ανανέωσης, της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας. Πρόκειται για μια νέα ομάδα, νίκης", ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την ομάδα που απαρτίζει το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που είχε ιστορικά η Παρέμβαση Πολιτών.

 

Συγκεκριμένα:

 

1 στους 3 υποψηφιοι, είναι νέοι.

 

4 στους 5 υποψήφιοι, είναι έως την ηλικία των 55 ετών. Άνθρωποι που βρίσκονται στο ξεκίνημα της ζωής και της καριέρας τους. Και άνθρωποι που διανύουν την πιο παραγωγική φάση της ζωής τους.

 

Γυναίκες που καλύπτουν το 45% του ψηφοδελτίου μας.

 

2 στους 3 είναι καινούριοι υποψήφιοι.

 

Το 33%, είναι στελέχη με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και ιδρυτικά μέλη της παράταξης. Μαζί πάμε δυναμικά μπροστά...

 

Δείτε το video: