Η Περιφέρεια της Πελοποννήσου στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Στο 13ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προιόντων μέλισσας, πρόκειται να συμμετέχει στις αρχές του Δεκέμβρη η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρειας. Το φεστιβάλ, θα διεξαχθεί 2 με 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Το φεστιβάλ Eλληνικού Mελιού και προϊόντων μέλισσας, αποτελεί μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, τη σημαντικότερη του μελισσοκομικού τομέα στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Εχει στόχο την προβολή και προώθηση του ελληνικού μελιού στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό, ενώ αποτελεί τόπο για σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών, μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέχρι τις 14 Νοεμβρίου και Περιφέρεια, θα καλύψει το 80 % του συνολικού κόστους της συμμετοχής.

 

Η επιλογή των είκοσι επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας και με γνώμονα, την ανάγκη εκπροσώπησης, όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων. Πληροφορίες στο 2710233981.