Η πληροφορία του Κωστή Ζερβού που άναψε τα αίματα στο ΔΣ και έφερε τη διακοπή

Τη διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου, έφερε η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Επιλογή Ευθύνης", Κωστή Ζερβού, ο οποίος μετέφερε μια πληροφορία περί συναντήσεως μελών της αντιπολίτευσης με τον εργολάβο του Spa, Γιώργο Βλάχο, η οποία τελικά αποδείχθηκε λανθασμένη.

 

Ο Κωστής Ζερβός, επιχείρησε να κάνει μια αναδρομή στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες τόσο στην Τουριστική όσο και στο παρασκήνιο της αίτησης για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο από 9 μέλη της αντιπολίτευσης.

 

Στις 29/1 στη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής, είχε εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη ένα θέμα τριών παρατάξεων, με αίτημα τη σύγκληση διαχειριστικού συμβουλίου και με σκοπό να λάβουμε ενημέρωση από το Γενικό Διευθυντή και το Διαχειριστή του Καζίνο. Στο ίδιο συμβούλιο άλλαξε το θέμα και είπαμε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση και να παρευρεθούν ο Διαχειριστής και ο Οικονομικός Διευθυντής της Κοινοπραξίας για να ενημερώσουν τη Γενική Συνέλευση.

 

Από την περασμένη Τρίτη, υπάρχουν μέλη της Αντιπολίτευσης, τα οποία προσπαθούν να μαζέψουν υπογραφές για να γίνει ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Επικοινώνησαν και μαζί μου για αυτό το θέμα και τους είπα ότι συμφωνώ μέχρι κεραίας αλλά αυτά τα θέματα άπτονται Γενικής Συνέλευσης. Και την Τετάρτη, παίρνετε ομόφωνη απόφαση για να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση. Την Πέμπτη, βλέπω το αίτημα των 9 δημοτικών συμβούλων για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή κάποιοι αυτοαναιρέθηκαν σχετικά με την απόφαση της Τετάρτης.

 

Προχωράμε λοιπόν και φτάνουμε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Στην αρχή πίστεψα ότι αυτή η εμμονή με την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, έχει να κάνει με τη φιλοδοξία, με την πολιτική επικοινωνία αφού είχε παρθεί απόφαση για τη Γενική Συνέλευση. Το βράδυ της Δευτέρας, πληροφορούμαι ότι ακυρώθηκε η Γενική Συνέλευση. Και μαθαίνω τελικά ότι όλως τυχαίως οι εκπρόσωποι των 3 παρατάξεων στην Τουριστική, αποχώρησαν. Προσέξτε τώρα γιατί αποχώρησαν. Το χορό των αποχωρήσεων, άνοιξε ο κύριος Καραπανάγος, ο οποίος αποχώρησε διότι είχε λογομαχήσει με τον πρόεδρο της Τουριστικής την Τετάρτη. Για τους άλλους δύο δεν κατάλαβα γιατί αποχώρησαν. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και προσέξτε τώρα. Φεύγουν οι 3, μένουν οι εκπρόσωποι του Δημάρχου και δεν ορίζουν ούτε αυτοί Γενική Συνέλευση.

 

Κάποια στιγμή, υπήρξε μια πρόταση από κάποια μέλη της αντιπολίτευσης να συναντηθούμε όλοι μαζί με τον κύριο Βλάχο. Τελικά, δεν καταλήγουμε εκεί. Και προσέξτε τώρα τι μαθαίνω. Μαθαίνω λοιπόν ότι η κυρία Πρωτοπαππά, ο κύριος Καραπανάγος, ο κύριος Βασιλείου, ο εκπρόσωπος της κυρίας Πρωτοπαππά στην Τουριστική κ. Δημήτρης Κοντός και ένας ιδιώτης, συναντήθηκαν με τον κ. Βλάχο το βράδυ της Πέμπτης. Ισχύει;

 

Σημειώνεται ότι την πληροφορία αυτή, διέψευσε κατηγορηματικά η Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία ξεκαθάρισε ότι ούτε η ίδια, ούτε ο Γιάννης Καραπανάγος συναντήθηκαν με τον κ. Βλάχο.

 

Ακολούθησε γενική σύρραξη με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, να διακόπτει τη συνεδρίαση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα...