Η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Ανδρέου στο Λουτράκι (Εικόνες & video)

Την πρώτη του επίσημη προεκλογική ομιλία στο Λουτράκι, πραγματοποίησε χθες στο Πνευματικό Κέντρο παρουσία πολλών φίλων, ψηφοφόρων και υποστηρικτών του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κορινθίας, Γιάννης Ανδρέου.

 

Την προσπάθειά του αυτή, χαιρέτισαν η Γιούλη Σεραφείμ, μέλος της συντονιστικής Επιτροπής της τοπικής οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής στο Λουτράκι και γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Κώστας Λογοθέτης.

 

 

 

 

Ο υποψήφιος βουλευτής, άσκησε έντονη κριτική στην καταστροφική, όπως είπε, πενταετία της διακυβέρνησης Καραμανλή, που έφερε τη χώρα στο χείλος της άτακτης χρεοκοπίας.«Πηγαίνουμε σε μια νέα πολιτική μάχη. Ένα νέο ορόσημο τόσο για τη Δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, όσο για τη χώρα συνολικά. Η χώρα, που το 2009 χρεοκόπησε. Και αυτό οφείλεται στις επιλογές της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, στη σπατάλη των χρημάτων του Ελληνικού λαού. Η χώρα, επίσης, αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα αξιοπιστίας και αυτό οφείλεται στα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία που επί μακρόν έδινε η διακυβέρνηση Καραμανλή. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να πολιτεύονται σαν να μην άλλαξε στη χώρα τίποτα απολύτως. Κανένας δεν συζητάει για τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας», τόνισε ο Γιάννης Ανδρέου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο της πόλης του Λουτρακίου, που παρά τις αντίξοες πολιτικές συνθήκες, εξακολουθεί να στηρίζει τον χώρο.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Κορινθίας, συμπλήρωσε ότι η πραγματική αιτία που δέκα χρόνια μετά δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση είναι ο εναγκαλισμός συμφερόντων, κατεστημένων και πολιτικής σκοπιμότητας που κρατούν όμηρο τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. «Το ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να συγκρουστεί σε αντίθεση με όλους τους άλλους και το πλήρωσε ακριβά».

 

 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκυβέρνησε επί 4,5 ολόκληρα χρόνια με την Καραμανλική συνιστώσα και τους ΑΝΕΛ που πρωταγωνίστησαν στη χρεοκοπία, τώρα τελευταία έχουν αρχίσει κάτι να ψελλίζουν για την ευθύνη της χρεοκοπίας. Φυσικά, προηγουμένως και συγκυβέρνησαν και έκαναν πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, έναν από τους ανθρώπους που ευθύνεται προσωπικά για τη χρεοκοπία", τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Κορινθίας, Γιάννης Ανδρέου.

 

Φυσικά, ο Γιάννης Ανδρέου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου και σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη που ανέδειξε η μεταπολίτευση που δικαιώθηκε σε όλες τις ιστορικές της επιλογές.

 

 

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού από το 2009 δεν πρέπει να χαθούν. [..] Η κοινωνία και οι πολίτες σήκωσαν δυσανάλογο βάρος», ανέφερε ο Γιάννης Ανδρέου. Η ελληνική ύπαιθρος και η Κορινθία θα πρέπει να γίνει και πάλι ένας βιώσιμος τόπος ανάπτυξης για όλους και όλες, «τώρα και στο μέλλον».

«Τώρα είναι η δική μας σειρά να πιστωθούμε το πολιτικό μας πλεονέκτημα: την υπευθυνότητά μας», σημείωσε.

 

«Αυτή την πολιτική υπερασπίζομαι. Που δεν ψάχνει το πολιτικό όφελος, αλλά ικανοποιεί την ανάγκη μας για επίλυση μικρών, ορατών και εκνευριστικών προβλημάτων, που αλλάζουν την άποψη των πολιτών για την πολιτική. Αυτό το ενεργειακό και ψυχικό απόθεμα θέλω να βάλω στην πολιτική την επόμενη μέρα των εκλογών. Αυτός ο πολιτικός θέλω να γίνω, εκείνος που έχει μεγαλύτερα αυτιά απ’ ότι στόμα και μεγαλύτερη διάθεση απ’ ότι καρέκλα», σχολίασε ο Γιάννης Ανδρέου.

 

 

 

Και συνέχισε: «βρίσκομαι ενώπιόν σας γιατί έμαθα στη ζωή μου να χτίζω ομάδες, να αντιστέκομαι στον λαϊκισμό. Βρίσκομαι εδώ γιατί είμαι υπερήφανος που ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και την υπερηφάνεια αυτή θέλω να βοηθήσω να την ξαναβρεί όποιος αισθάνεται ότι την έχει χάσει» τόνισε. «Βρίσκομαι εδώ γιατί ξέρω να συμβάλλω στη δημιουργία success stories με έδρα την Κορινθία, που θα αναβαθμίζουν τη φήμη και το κύρος της» είπε ο Γιάννης Ανδρέου.

 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Κορινθίας, κάλεσε τους πολίτες να πετύχουν «μια νίκη στην ηττοπάθεια» με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου, επαναφέροντας «το ήθος και την αξιοπρέπεια στην λογική».

 

 

 

 

Δείτε το video: