Η πρώτη τοποθέτηση του Θανάση Μουζάκη μετά τη διαγραφή του από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη

Παρελθόν από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη "Με τους πολίτες Μπροστά", αποτελεί ο Θανάσης Μουζάκης. Ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "δεν γνώριζα το παραμικρό για τη διαγραφή μου"...

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

 

Δεν γνώριζα κάτι για τη διαγραφή μου. Την έμαθα από τα σαιτ. Θα ήταν πιο θεμιτό, πιο ειλικρινές, να με είχε πάρει τηλέφωνο ο Κώστας Λογοθέτης και να μου έλεγε "Δεν συμφωνούμε σε κάποια θέματα, θέλω να σε διαγράψω". Θα μπορούσε να με είχε ενημερώσει. Ίσως με το πέρασμα των χρόνων, οι αντιλήψεις μας σε κάποια θέματα και ειδικά για το Καζίνο να είναι διαφορετικές. Αυτή είναι όμως η δημοκρατία. Ή ίσως επειδή δεν συναινώ σε διαδικασίες άλλες οι οποίες θέλουν κάποιοι. Ή μπορεί να έφταιξαν οι αποφάσεις μου χωρίς παρεμβολές για το καλό του Δήμου. Δεν πειράζει όμως. Ο καθείς το δρόμο του. Σεβόμενος την εντολή των συνδημοτών μου και χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις κύριε πρόεδρε, εννοείται ότι θα συνεχίσω τη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά και τίποτε άλλο. Η ιστορία θα κρίνει οτιδήποτε.

 

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Μουζάκης, δεν έχει διαγραφεί ακόμα, αφού η διαδικασία διαγραφής που ακολούθησε ο Κώστας Λογοθέτης, δεν είναι ολοκληρωμένη και έχει λάθη, ωστόσο αυτό αναμένεται να διευθετηθεί άμεσα. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ο Κώστας Λογοθέτης, απέστειλε χθες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, email, με το οποίο γνωστοποιεί την απόφασή του περί διαγραφής του Θανάση Μουζάκη: "Κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνω ότι ο Κύριος Μουζάκης Αθανάσιος δεν ανήκει στην ομάδα των συμβούλων της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω email. Ωστόσο, βάσει κανονισμού για τη διαγραφή ενός συμβούλου, δεν αρκεί μόνο η απόφαση του επικεφαλής, καθώς απαιτείται η συναίνεση της πλειοψηφίας των δύο τρίτων των μελών του συνδυασμού. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα Λογοθέτη, δεν είχαν υπογράψει τη διαγραφή του Θανάση Μουζάκη και έτσι αυτή δεν θεωρείται ακόμα επισήμως έγκυρη.

 

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η πολιτική απόφαση του Κώστα Λογοθέτη έχει ληφθεί και ο Θανάσης Μουζάκης, θεωρείται πλέον ξένο σώμα για το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά".