Η σπάνια γυμνή φωτογραφία της Iggy Azalea που "κατέβηκε" σε λίγες ώρες (εικόνα)

Το δίχτυ σε συνδυασμό με το σώμα της 27χρονης ράπερ από την Αυστραλία, Iggy Azalea,  αφήνει με το στόμα ανοιχτό τον ανδρικό πληθυσμό.

 

Η  Iggy ισχυρίζεται ότι η αποκάλυψη των θηλών της σε αυτή τη φωτογραφία έχει βαθύτερο νόημα.

 

Η  τραγουδίστρια αγωνίζεται εδώ και καιρό κατά της λογοκρισίας και του σεξισμού στα social media. H επίμαχη φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της, ανέβηκε στο Instagram αλλά διαγράφηκε σε λίγες ώρες.

 

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Βild,το καλό στην υπόθεση είναι ότι η φωτογραφία της δεν χάθηκε εντελώς.

 

Τη μία, η Αυστραλή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα, την άλλη πετάει τα ρούχα της και λέει ότι έχει τον καλύτερο γυναικείο κόλπο της Αυστραλίας και τώρα ποζάρει στο Instagram μ’ ένα δίχτυ να προσπαθεί να καλύψει το καμπυλωτό σώμα της.

 

Η επίμαχη φωτογραφία είχε την ακόλουθη λεζάντα: «Το πορτρέτο μιας γυναίκας από τον 21ο αιώνα, που ζει σε έναν κόσμο θηλών».

 

 

Ανεξάρτητα από το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει, η Azalea έρχεται για μία ακόμη φορά να επιβεβαιώσει ότι είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες.

 

Εκτός από την φωνή της σε κάθε εμφάνισή της οι θεατές χαζεύουν τις αισθησιακές εμφανίσεις της. Τώρα σειρά έχουν οι πόζες της στο Instagram.

 

Πηγή: protothema