Ιαχές πολέμου στο Λουτράκι - Γκιώνης: "Αισχρή, ανέντιμη και απαράδεκτη η συμπεριφορά Ασημακόπουλου"

Ημέρες 2018, τότε που η κόντρα του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη με τον Γενικό Διευθυντή της Club Hotel Loutraki S.A, Νικόλαο Ρεμαντα, είχε φτάσει στην κορύφωσή του, θύμισε σε όλους το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο...

 

Αυτή τη φορά, 5 χρόνια μετά, οι σχέσεις του Δημάρχου, Γιώργου Γκιώνη με τον Ασημάκη Ασημακόπουλο, φαίνεται ότι δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους... Αφορμή η "μονομερής" κατάθεση του 106Β, χωρίς την έγκριση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, "χωρίς να περιλαμβάνονται αρκετά σημεία που είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στο Δήμο και το Καζίνο".

 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Γκιώνης στην τοποθέτησή του, "παρακαλάω από πέρσι να κλείσει το 106Β αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Δυστυχώς, μάθαμε, χωρίς να έχουμε άμεση ενημέρωση ότι κατατέθηκε το 106Β. Μια συμπεριφορά αισχρή, ανέντιμη και απαράδεκτη απέναντι στον συνέταιρό τους. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση ότι κατατέθηκε το 106Β. Σήμερα πήραμε το αντίγραφο, είναι πάνω από 600 σελίδες και το έχουν πάρει οι Νομικοί μας για να το επεξεργαστούν. Θεωρώ ότι κάποια σημεία που ήταν σημαντικά για εμάς και είχαν συμφωνηθεί και είχαμε πάρει αντίγραφα ότι είναι συμφωνημένα, τελικά φαίνεται ότι δεν περιλαμβάνονται στο 106Β που κατατέθηκε. Οι Νομικοί μας εξετάζουν το κείμενο που κατατέθηκε για να δούνε πού μπορούμε να πάθουμε ζημιά. Όντως, εκδικάζεται 13 του μηνός και αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΕΦΚΑ και το Ελληνικό Δημόσιο φαίνεται ότι συμφωνούν με αυτή την οικονομική πρόταση εξόφλησης των οφειλών. Χωρίς αυτούς τους 2, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσοστό για να κατατεθεί το 106Β. Θέλουμε να δούμε τι θα πουν οι Νομικοί μας για κάποια θέματα που είχαμε θίξει και ο κ. Ασημακόπουλος είχε πει "ναι σε όλα".  Αν γνώριζα κάτι, θα το είχα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν γνώριζα όμως τίποτα. Είμαι εντελώς ανενημέρωτος για αυτό το θέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Θυμάστε όλοι τι γινόταν με τον κ. Ρεμαντά παλαιότερα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για να μην ανοίξω τον ασκό του Αιόλου. Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή και με τον μέτοχο, με τον οποίο μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει παρά μόνο 2 λεπτά. Θέλει λίγο προσοχή όλο αυτό. Ίσως να μπορούν από μόνοι τους να καταθέσουν το 106Β, χωρίς εμάς με τις καινούριες νομοθεσίες. Έχουμε τους Νομικούς μας, μιλάμε καθημερινά, για να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για κανέναν. Γι αυτό είπα 3 λέξεις: Αισχρή, ανέντιμη και απαράδεκτη. Μέχρι εκεί. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά απέναντι σε εμένα. Σε έναν Δήμαρχο που τρέχει 2,5 χρόνια για να παραμείνει αυτή η επιχείρηση ανοιχτή και να παίρνουν τα χρήματά τους οι εργαζόμενοι".

 

Δείτε το video: